8 Haziran 2011 Çarşamba

İstanbul demişken....

bugün aldığım bir e-postadan çıkan yeni kitap haberini de paylaşayım dedim.

"Müstesna İstanbul / Küçük Dükkanlar Kitabı-1
Pukka Living


Boyut’tan İstanbul’a dair son derece keyifli ve sıradışı bir eser: “Müstesna İstanbul/Küçük Dükkanlar Kitabı 1”. Pukka Living’in özenle hazırladığı kitap, adından da anlaşılacağı üzere İstanbul’un “müstesna” adreslerine rehberlik ediyor.

Alışkanlıklarının dışına çıkıp, farklı lezzetler arayanlar için “müstesna” bir İstanbul sokak rehberi niteliğindeki bu kitapta; herkesin pek duymadığı, duyanlarınsa başkalarından saklayıp kıymetini çok iyi bildiği 100’den fazla farklı mekan yer alıyor. Mobilyacılardan yoğurtçulara, balıkçılardan plakçılara kadar kitapta incelenen bu eski-yeni ve özel mekanlar, bulundukları muhitle adeta bütünleşiyor. Kitabın sonunda ise kitapta yer verilen mekanların yerlerini gösteren şehir haritalarının yanısıra, okura notlarını alabileceği özel bir bölüm ayrılmış ve yine okurun işaretleyebilmesi için hazırlanmış “önemli”, “bayıldım”, “süper” gibi yorumları içeren eğlenceli stickerlar da ihmal edilmemiş.

Gerek tasarımı, gerek kolay kullanılır ebadı, gerekse seçtiği özgün mekanlarla Pukka Living’in hazırladığı Müstesna İstanbul/Küçük Dükkanlar Kitabı 1; İstanbul’un saklı hazinelerini elinizin altında bulundurmanızı sağlayacak son derece keyifli ve farklı bir eser. Müstesna İstanbul ile, “Bir şehir, en iyi oranın yerlisiyle öğrenilir” diyen Pukka Living’in kılavuzluğunda her köşesi ilham barındıran İstanbul’a farklı bir gözle bakacaksınız."

11 yorum:

  1. bunu ankarasını talep ediyorum diyeceğim lakin
    ankarada bulunabilir mi ki bir kitabı dolduracak kadar malzeme
    bilemedim :P

    YanıtlaSil
  2. haa haa haaaa ! ilahi Nes =) doğru yoruma ne yazılır ki =)

    YanıtlaSil
  3. harika, ben çok heyecanlandım. elimde bu kitap, omzumda makinamla İstanbul'un bilinmeyen sokaklarını adımladığımı, kaybolduğumu, kaybolduğum yerlerde kitapta yer alan mekanlara eklenebilcek yeni keşifler yaptığımı hayal ediyorum şu an ... paylaştığın için teşekkürler ddb:)

    YanıtlaSil
  4. fikir için esas ben sana teşekkür ederim ;) beni de götürür müsün İstanbul'a =))))

    YanıtlaSil
  5. beni de götürüüüüünnnn. hem bensiz olmaz amaaaaa..

    YanıtlaSil
  6. Yazgüneşi olmadan biyere gidildiği nerede görülmüş ? Yarı yolda kalırız vallahi ! Sensiz olur mu hiç YazGüneşim =)

    YanıtlaSil
  7. denizde kum bende fikir balığım biliyosun :))) siz yine mi peşime takıldınız benim bakiyim, aferin size :) zaten ben göğünde güneşi, denizinde balığı olmayan mavi boğazı neyleyim ;)

    YanıtlaSil
  8. hiççç !!!! di mi ama ;)
    Nil neruda biz oruda hehhehheee ;)

    YanıtlaSil
  9. Ne guzel. Gizli sakli koseleri gostermesi hosuma gitti. Sahaflari da gosteriyor mu, ben sahaf cok severim. Didem

    www.didemuzuncaova.blogspot.com

    not: allah allah ben bu postuna yorum yazdim saniyordum???

    YanıtlaSil
  10. Ben de henüz alıp okumadım, belki de bahsetmiştir Didem ???

    YanıtlaSil