8 Haziran 2011 Çarşamba

OHH BEE DÜNYA VARMIŞ !

Hayatımın hiçbir döneminde bu kadar yoğun olmamıştım. Bir yandan Portre Atölyesi, bir yandan İspanyolca kursu, bir yandan KPDS kursu ile boğuşurken, diğer yandan da stresli bir toplantı dizisinin organizasyonu dolayısıyla iş cephesine savaş vermekteydim. 22 Mayıs’ta KPDS sınavı çilesi bitti ilk olarak. Sonra 1 Haziran’da sergimizi açtık. 3-4 Haziran’da da bana streslerden stres beğendiren toplantılarımız başarıyla sona ermiş bulunuyor. Yaşasın ! Dünya varmış !

Bu yıl toplantılar İstanbul Üniversitesi Rektörlük Binasında gerçekleşti. Bu vesileyle İstanbul’a kısa bir kaçamak yapmış oldum.




Avrupalı araştırmacıların 1321’e, Türk araştırmacıların 1453’e tarihlendirdikleri İstanbul Üniversitesinin binasının güzelliğini duymuştum. Gözlerimle gördüğümde, söylenenlerin boşa olmadığını anladım. Cumartesi günü toplantı salonuna erkenden gidip, kaçamak birkaç kare çektim.









Toplantı stresini atmak için pazar günü Büyükada'ya gittim. Gittiğime gideceğime pişman oldum. Bir yandan insan kalabalığı, bir yandan bisikletlilerin kalabalığı, bir yandan faytonların kalabalığı, öte yandan sıcak hava adanın keyfine varmama engel oldu. Zaten Büyükada'yı çok sevmiyorum. Burgazada ve Heybeliada daha güzel. Ama yine de eli boş dönmedim Ada'dan, birkaç kare fotoğraf çektim.






Pazartesi Ankara'ya dönmek üzere yola koyuldum. Harika bir otobüs yolculuğu yaptım. Gerçi biraz aksilikler oldu en başta ama. Yol harikaydı. Kah müzik dinledim, kah uyudum, kah etrafı izledim ve bir de ne yaptım ? Yeni bir kitaba başladım! Uzun zamandır kitap okumuyordum ve vicdan azabıyla kıvranıyordum. İş yoğunluğu, yorgunluk, stres, azap veren birsürü şey geride kaldı. Güzel, rahat bir yaz bekliyor beni. Yaşasın =)



6 yorum:

  1. eyyy özgürlüüük bitanesiiiim..
    istanbul üniversitesi karelerine özellikle bayıldım
    muy bien diyim ben
    sen anla ;)

    YanıtlaSil
  2. anladım ben seni ;)
    istanbul üniversitesi harika ötesi bir mekan Nes. Sen olsan ne kareler çıkarırdın, ne kareler !!! İstanbul desen, hakeza !
    Gezilecek, görülecek, fotoğraflanacak ne kadar çok yer var Yarabbi =))))

    YanıtlaSil
  3. İst. ünv. kareleri gerçekten çok iyi bitanesi. amaaa bil bakalım en çok hangi kareyi sevdim, biz faytona en son ne zaman bindik en sooon ne zaman diye bir ezginin günlüğü şarkısı vardır bilirmisin sen :))) bayıldım ayacıklarına, ihihihi. bir deee, dönüş yolculuğu esnasında gerçekleşen çok çok önemli bir detayı atlamışsın esefle bildiriyorum... bul bakalım ;)

    YanıtlaSil
  4. Tıııııııııı ! Allah beni karetmesin, nası olmuş da yazmamışım ki ben bunu =D Muhabbetimize nazar değmesin diye şeyetmedimdi ben valla billa =D Tabi ki, yolculuğum senin cıvıl cıvıl, duru sesinle şenlendi, anlamlandı, ağzımdan yüzüme doğru bi fiyonk oluşmasına neden oldu =)

    YanıtlaSil
  5. heh şöyle, kambersiz düğün, nilsiz post olabilemezzz :))) istanbul'a gidişinin en çok bize dönüşünü seviyorum biliyosun dimi :)

    YanıtlaSil
  6. ayyyyyyy !!!!!!! canım. canım. canım. Nil'im. Can'ım. ihihiiii =)

    YanıtlaSil