29 Eylül 2011 Perşembe

Sezona Merhaba Dedik

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın (CSO), 27 Eylül 2011 tarihli "Sezona Merhaba Halk Konseri", kış mevsiminin yaklaşmakta olduğunun habercisi gibiydi.Rengim Gökmen yönetimindeki CSO'nun, Cer Modern'de, "Klazz Brothers & Cuba Percussion" ile birlikte verdiği konser, soğuk havaya karşın epey ilgi gördü.

Klazz Brothers & Cuba Percussion, Kontrabasçı Kilian Forster, Piyanist Bruno Böhmer Camacho, Davulcu Tim Hahn, Perküsyon-Latin Timbalde Alexis Herrera Estevez ile Perküsyon-Tumba Set'te Elio Rodriguez Luis'ten oluşmakta. Doğrusu daha önceden adını duymamıştım bu grubun ama, Tom Cruise'un oynadığı "Collateral", Will Smith'in oynadığı "Hitch" filmlerinin müziklerine imza atmışlar kendileri.Bach, Çaykovski, Mozart, Wagner gibi klasik müziğin öncülerinin tanınmış eserlerini aranje eden grup, mesela Mozart'ın sol minör senfonisini "Mambozart"a, Beethoven'ın 5. senfonisini "Cinco Salsa"ya dönüştürmüş.

Neyse efenim, uzun lafın kısası, CSO ve Klazz biraderlerin canlı, eğlenceli notaları, kırmızı şarap ve Cer Modern'in atmosferiyle birleşerek, Ankara'nın soğuk gecesini sıcacık yaptı.











4 yorum:

  1. ne güzel yapmışsınız, ben daha açamadım sezonu, ne zaman açabileceğim de şüpheli :) fotoğraflar çok güzel canım, sahne fotoğrafçılığı zordur hani ama altından iyi kalkmışsın sen harika :)

    YanıtlaSil
  2. Nil'im beğenmene çok sevindim.
    Oturduğum yerden çektim, uzaktan ama bir iki kare özellikle beni çok mutlu etti. Sahne Sanatları Atölyesine mi gitsem diyorum şimdilerde, ki önceden hiç istemezdim. Ne işim var derdim. Oysa ki epey keyifliymiş. Açarsın sezonu ne acelen var, önümüzde uzuuuuuuuuuuuuuun bir kış mevsimi var ühü ='(

    YanıtlaSil
  3. canım, senin gözünden geceyi de çok sevdim... güzel gözlerine öpücük kondurdum özledim :)

    YanıtlaSil
  4. Elif'im, Gizem'im, Güzel'im, ben de seni çok sevdim. Ve tabi özledim.

    YanıtlaSil